Carolina Herrera Parfüm Yorumları | Kullananlar

New York'lu ünlü moda markası Carolina Harrera 51 farklı koku çeşidi ile parfüm dünyasında da fırtınalar estiriyor. Carolina Harrera parfümlerini keşfetmek için yorumlar ve tavsiyeleri takip edin.

  1. Carolina Herrera Ch Women Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:12 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 5,242
    06-09-2013, 10:28 PM Son mesaja git
  2. Carolina Herrera 212 Vip Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:13 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,840
    02-05-2013, 03:13 PM Son mesaja git
  3. Carolina Herrera 212 Vip Men Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:12 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 7,599
    02-05-2013, 03:12 PM Son mesaja git
  4. Carolina Herrera 212 Sexy Men Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:11 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,498
    02-05-2013, 03:11 PM Son mesaja git
  5. Carolina Herrera For Men Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:10 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,579
    02-05-2013, 03:10 PM Son mesaja git
  6. Carolina Herrera 212 Men Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:10 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,894
    02-05-2013, 03:10 PM Son mesaja git
  7. Carolina Herrera 212 Women Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:09 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 6,167
    02-05-2013, 03:09 PM Son mesaja git
  8. Carolina Herrera 212 Sexy Women Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:09 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 50,351
    02-05-2013, 03:09 PM Son mesaja git
  9. Carolina Herrera Ch Men Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:08 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,112
    02-05-2013, 03:08 PM Son mesaja git
  10. Carolina Herrera Men Sport Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:07 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,579
    02-05-2013, 03:07 PM Son mesaja git
  11. Carolina Herrera Cht L`eau Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 03:06 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,657
    02-05-2013, 03:06 PM Son mesaja git


Parfüm Markaları ve Yorumları ve fiyatları karşılaştırıp, kendinize veya sevdiklerinize en ucuz Carolina Herrera parfümleri online alışveriş'de bulun.