Kenzo Parfüm Yorumları | Kullananlar

Japonya'nın parfüm dünyasına armağan ettiği Kenzo, ilk parfümünü satışa sunduğu 1988 yılından itibaren sürekli kendini güncelleyerek en beğenilen parfüm markaları arasındaki yerine korumayı başarmıştır. Siz de Kenzo'suz hayat düşünemeyenler arasında yer alıyorsanız bu forum tam size göre! Kenzo Parfüm

  1. Konu Sabit Sabit: Kenzo Parfüm Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 02-27-2013 01:20 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 29,468
    02-27-2013, 01:20 PM Son mesaja git
  1. Eau de Fleur de Yuzu Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:35 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,559
    02-22-2013, 03:35 PM Son mesaja git
  2. Eau De Fleur de The Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:33 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,258
    02-22-2013, 03:33 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,505
    02-22-2013, 03:31 PM Son mesaja git
  3. Eau De Fleur de Soie Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:28 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,232
    02-22-2013, 03:28 PM Son mesaja git
  4. Eau De Fleur de Magnolia Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:26 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,775
    02-22-2013, 03:26 PM Son mesaja git
  5. Flower by Kenzo Le Parfum Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:24 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,136
    02-22-2013, 03:24 PM Son mesaja git
  6. Flower by Kenzo Orijental Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:21 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,939
    02-22-2013, 03:21 PM Son mesaja git
  7. Ca Sent Beau by Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:06 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,925
    02-22-2013, 03:06 PM Son mesaja git
  8. 10:10 am in Sicilia Kenzo

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:04 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,771
    02-22-2013, 03:04 PM Son mesaja git
  9. 7:15 am in Bali Kenzo

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:02 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,952
    02-22-2013, 03:02 PM Son mesaja git
  10. 5:40 pm in Madagascar Kenzo

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 03:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,536
    02-22-2013, 03:00 PM Son mesaja git
  11. Flower by Kenzo Summer 2008 Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 02:56 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,663
    02-22-2013, 02:56 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,124
    02-22-2013, 02:55 PM Son mesaja git
  12. Eau de Fleur De Prunier Kenzo Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 02:48 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,457
    02-22-2013, 02:48 PM Son mesaja git
  13. Kenzo Couleur Kenzo Rose-Pink Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 02:44 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,250
    02-22-2013, 02:44 PM Son mesaja git
  14. Kenzo Couleur Kenzo Jaune-Yellow Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 02:42 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,150
    02-22-2013, 02:42 PM Son mesaja git
  15. Kenzo Eau de Fleur de Camelia Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-22-2013 02:38 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,585
    02-22-2013, 02:38 PM Son mesaja git
  16. Kenzo Power Pour Homme Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 05:04 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,392
    02-07-2013, 05:04 PM Son mesaja git
  17. Kenzo Tokyo By Kenzo Pour Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 05:03 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,050
    02-07-2013, 05:03 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,788
    02-07-2013, 05:01 PM Son mesaja git
  18. Kenzo Pour Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 05:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,610
    02-07-2013, 05:00 PM Son mesaja git
  19. L`Eau2 Kenzo Pour Homme Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:59 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,215
    02-07-2013, 04:59 PM Son mesaja git
  20. L`Eau2 Kenzo Pour Femme Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,782
    02-07-2013, 04:58 PM Son mesaja git
  21. Kenzo L`Eau Par Kenzo Pour Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:57 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,666
    02-07-2013, 04:57 PM Son mesaja git
  22. Kenzo Jungle Pour Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:55 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,263
    02-07-2013, 04:55 PM Son mesaja git
  23. Kenzo Woody Pour Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:54 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,472
    02-07-2013, 04:54 PM Son mesaja git
  24. Kenzo Sport Pour Homme Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:53 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,666
    02-07-2013, 04:53 PM Son mesaja git
  25. Kenzo L`Eau Par Indigo Pour Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:51 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,703
    02-07-2013, 04:51 PM Son mesaja git
  26. Kenzo Flower Tag Pour Femme Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:51 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,248
    02-07-2013, 04:51 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,475
    02-07-2013, 04:49 PM Son mesaja git
  27. Kenzo Madly Kenzo Pour Femme Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:48 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,450
    02-07-2013, 04:48 PM Son mesaja git
  28. Kenzo Amour Indian Holi Pour Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:47 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,740
    02-07-2013, 04:47 PM Son mesaja git
  29. Kenzo Amour Pour Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:46 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,098
    02-07-2013, 04:46 PM Son mesaja git
  30. Kenzo L`Eau Par Kenzo Pour Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:45 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,973
    02-07-2013, 04:45 PM Son mesaja git
  31. Kenzo Pour Homme Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:44 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,682
    02-07-2013, 04:44 PM Son mesaja git
  32. Kenzo Flower by Kenzo Pour Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-07-2013 04:43 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,246
    02-07-2013, 04:43 PM Son mesaja git


Parfüm Markaları ve Yorumları ve fiyatları karşılaştırıp, kendinize veya sevdiklerinize en ucuz Kenzo parfümleri online alışveriş'de bulun.