Yves Saint Laurent Parfüm Yorumları | Kullananlar

Fransız markaların parfüm dünyasına vurduğu damganın en önemli birleşenlerinden biri Yves Saint Laurent'dir. Baş döndürücü kadın ve erkek kokuları ile ilgili yorumları okumak bile insana heyecan veriyor. İndirimler ve fırsatlar ise işin en güzel yanı. Yves Saint Laurent Parfüm

  1. Konu Sabit Sabit: Yves Saint Laurent Parfüm Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 03-15-2013 01:14 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,848
    03-15-2013, 01:14 PM Son mesaja git
  1. Yves Saint Laurent Baby Doll Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:55 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 3,182
    05-01-2013, 10:04 PM Son mesaja git
  2. Yves Saint Laurent Cinema Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:57 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 4,609
    02-14-2013, 06:06 PM Son mesaja git
  3. Yves Saint Laurent Opium Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 06:00 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 36,256
    02-14-2013, 06:01 PM Son mesaja git
  4. Yves Saint Laurent Saharienne Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 06:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,565
    02-05-2013, 06:00 PM Son mesaja git
  5. Yves Saint Laurent Elle Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:59 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 6,441
    02-05-2013, 05:59 PM Son mesaja git
  6. Yves Saint Laurent Parissienne Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:58 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,622
    02-05-2013, 05:58 PM Son mesaja git
  7. Yves Saint Laurent Belle D`opium Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:57 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,792
    02-05-2013, 05:57 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,153
    02-05-2013, 05:56 PM Son mesaja git
  8. Yves Saint Laurent Elle Intense Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:56 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,675
    02-05-2013, 05:56 PM Son mesaja git
  9. Yves Saint Laurent Paris Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:55 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,985
    02-05-2013, 05:55 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,448
    02-05-2013, 05:54 PM Son mesaja git
  10. Yves Saint Laurent L`homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:54 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,000
    02-05-2013, 05:54 PM Son mesaja git
  11. Yves Saint Laurent L`homme Libre Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:53 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,579
    02-05-2013, 05:53 PM Son mesaja git
  12. Yves Saint Laurent Body Kouros Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:53 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,702
    02-05-2013, 05:53 PM Son mesaja git
  13. Yves Saint Laurent Kouros Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:52 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,137
    02-05-2013, 05:52 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,852
    02-05-2013, 05:51 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,542
    02-05-2013, 05:51 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,170
    02-05-2013, 05:50 PM Son mesaja git
  14. Yves Saint Laurent Opium Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:50 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,478
    02-05-2013, 05:50 PM Son mesaja git
  15. Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:49 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,528
    02-05-2013, 05:49 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,858
    02-05-2013, 05:49 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,156
    02-05-2013, 05:48 PM Son mesaja git
  16. Yves Saint Laurent Parisienne L`eau Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 05:47 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,158
    02-05-2013, 05:47 PM Son mesaja git


Parfüm Markaları ve Yorumları ve fiyatları karşılaştırıp, kendinize veya sevdiklerinize en ucuz Yves Saint Laurent parfümleri online alışveriş'de bulun.