Givenchy Parfüm Yorumları | Kullananlar

Ünlü Fransız moda markası Givency'nin parfüm çeşitlerinin dayanılmaz cazibesine kapılmamak gerçekten çok zor! Givency'nin parfümlerini yakından takip etmek ve hatta uygun fiyatlarla sahip olmak için takip etmeniz gereken forum. Givenchy Parfüm, Givenchy Play Parfüm ve Givenchy Insense Ultramarine Parfüm

  1. Konu Sabit Sabit: Givenchy Insense Ultramarine Parfüm Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 03-19-2013 11:40 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 7,853
    03-19-2013, 11:40 AM Son mesaja git
  2. Konu Sabit Sabit: Givenchy Play Parfümü Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 03-12-2013 06:07 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 14,607
    03-12-2013, 06:07 PM Son mesaja git
  3. Konu Sabit Sabit: Givenchy Parfüm Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 03-06-2013 12:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 8,642
    03-06-2013, 12:00 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,860
    02-06-2013, 12:54 PM Son mesaja git
  1. Givenchy Pi Neo Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:52 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,906
    02-06-2013, 12:52 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,511
    02-06-2013, 12:51 PM Son mesaja git
  2. Givenchy Eau Demoiselle Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:49 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,987
    02-06-2013, 12:49 PM Son mesaja git
  3. Givenchy Pi Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:48 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 11,510
    02-06-2013, 12:48 PM Son mesaja git
  4. Givenchy Dahlia Noir Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:47 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,277
    02-06-2013, 12:47 PM Son mesaja git
  5. Givenchy Play Intense Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:45 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,301
    02-06-2013, 12:45 PM Son mesaja git
  6. Givenchy Amarige Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:44 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,595
    02-06-2013, 12:44 PM Son mesaja git
  7. Givenchy Dahlia Noir Eau De Parfum Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:43 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,051
    02-06-2013, 12:43 PM Son mesaja git
  8. Givenchy Absolutely Irresistible Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:36 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 207,508
    02-06-2013, 12:36 PM Son mesaja git
  9. Givenchy Ange Ou Demon Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:35 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 11,475
    02-06-2013, 12:35 PM Son mesaja git
  10. Givenchy Very Irresistible Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:34 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,512
    02-06-2013, 12:34 PM Son mesaja git
  11. Givenchy Organza Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:32 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,238
    02-06-2013, 12:32 PM Son mesaja git
  12. Givenchy Pour Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:31 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,652
    02-06-2013, 12:31 PM Son mesaja git
  13. Givenchy Hot Couture Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:30 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,610
    02-06-2013, 12:30 PM Son mesaja git
  14. Givenchy Play Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:29 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,922
    02-06-2013, 12:29 PM Son mesaja git
  15. Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:28 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,475
    02-06-2013, 12:28 PM Son mesaja git
  16. Givenchy Insense Ultramarine Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:27 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,024
    02-06-2013, 12:27 PM Son mesaja git
  17. Givenchy Play Intense For Her Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-06-2013 12:26 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,736
    02-06-2013, 12:26 PM Son mesaja git


Parfüm Markaları ve Yorumları ve fiyatları karşılaştırıp, kendinize veya sevdiklerinize en ucuz Givenchy parfümleri online alışveriş'de bulun.