Chanel Parfüm Yorumları | Kullananlar

Chanel No.5., Chanel No.19. , Chance, Coco, Allure gibi efsanevi bakım / makyaj ve parfüm markalarının üreticisi ünlü Fransız markası Chanel'den vazgeçemeyen insanlardansanız ve Chanel'in büyülü dünyasını daha da yakından tanımak istiyorsanız bu forum tam size göre. Chanel Parfüm

  1. Konu Sabit Sabit: Chanel Parfüm Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 02-26-2013 12:52 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 19,694
    03-27-2013, 01:48 PM Son mesaja git
  1. Post chanel allure home sport mu allure home sport ettirmeme mi

    Başlatan yazar nmert, 07-04-2014 01:05 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,009
    07-04-2014, 01:05 AM Son mesaja git
  2. Chanel Chance Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:52 PM
    • Cevap: 81
    • Görüntülenme: 92,464
    01-20-2014, 08:42 PM Son mesaja git
  3. Chanel No:5 Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:52 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 45,730
    11-07-2013, 05:08 PM Son mesaja git
  4. coco chanel madomoisella

    Başlatan yazar nilüfer, 04-10-2013 05:26 PM
    • Cevap: 2
    • Görüntülenme: 3,051
    04-11-2013, 04:02 PM Son mesaja git
  5. Chanel Allure Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:48 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 4,984
    03-28-2013, 05:34 PM Son mesaja git
  6. Chanel Bleu De Chanel Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:49 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 8,810
    02-22-2013, 08:07 PM Son mesaja git
  7. Chanel Coco Mademoiselle Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:53 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 55,681
    02-05-2013, 12:53 PM Son mesaja git
  8. Chanel Allure Femme Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:51 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,632
    02-05-2013, 12:51 PM Son mesaja git
  9. Chanel Platinum Egoiste Pour Homme Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:50 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,937
    02-05-2013, 12:50 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 8,008
    02-05-2013, 12:50 PM Son mesaja git
  10. Chanel Allure Sensuelle Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:47 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,029
    02-05-2013, 12:47 PM Son mesaja git
  11. Chanel Coco Noir Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:44 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,413
    02-05-2013, 12:44 PM Son mesaja git
  12. Chanel No:19 Poudre Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:34 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 8,141
    02-05-2013, 12:34 PM Son mesaja git


Parfüm Markaları ve Yorumları ve fiyatları karşılaştırıp, kendinize veya sevdiklerinize en ucuz Chanel parfümleri online alışveriş'de bulun.