DKNY Parfüm Yorumları | Kullananlar

New York'lu ünlü moda markası DKYN, Estee Lauder ile ürettiği 87 farklı parfüm çeşidi ile hem bayanlar hem erkekler için ürün sunuyor. DKYN parfüm çeşitlerini yakından tanımak ve indirim fırsatlarından haberdar olmak için bu forumu mutlaka takip etmenizi tavsiye ederiz. DKNY Parfüm

  1. Konu Sabit Sabit: DKNY Parfüm Hakkında

    Başlatan yazar Queen, 03-05-2013 11:47 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 41,806
    03-05-2013, 11:47 AM Son mesaja git
  1. Dkny Men Erkek Parfümü (Donna Karan New York)

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:27 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 4,899
    02-13-2014, 04:42 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,657
    02-05-2013, 12:32 PM Son mesaja git
  2. Dkny Be Delicious Women Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:31 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 32,590
    02-05-2013, 12:31 PM Son mesaja git
  3. Dkny Cashmere Mist Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:31 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,538
    02-05-2013, 12:31 PM Son mesaja git
  4. Dkny Red Delicious Women Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:30 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,892
    02-05-2013, 12:30 PM Son mesaja git
  5. Dkny Delicious Night Women Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:29 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,902
    02-05-2013, 12:29 PM Son mesaja git
  6. Dkny Pure Bayan Parfümü Puredkny

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:29 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,094
    02-05-2013, 12:29 PM Son mesaja git
  7. Dkny Men Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:28 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,072
    02-05-2013, 12:28 PM Son mesaja git
  8. Dkny Golden Delicious Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:27 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 6,115
    02-05-2013, 12:27 PM Son mesaja git
  9. Dkny Women Bayan Parfümü (Donna Karan New York)

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:26 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 6,401
    02-05-2013, 12:26 PM Son mesaja git
  10. Dkny Women Summer Energizing Bayan Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:25 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,157
    02-05-2013, 12:25 PM Son mesaja git
  11. Dkny Fresh Blossom Eau So Intense Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:24 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,655
    02-05-2013, 12:24 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,163
    02-05-2013, 12:23 PM Son mesaja git
  12. Dkny Men Summer Energizing Erkek Parfümü

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:23 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,324
    02-05-2013, 12:23 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,986
    02-05-2013, 12:22 PM Son mesaja git
  13. Dkny Men Vaporisateur Eau De Cologne Erkek Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:22 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,414
    02-05-2013, 12:22 PM Son mesaja git
  14. Dkny Pure Dkny Verbena Scent Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:21 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 3,182
    02-05-2013, 12:21 PM Son mesaja git
  15. Dkny Women Energizing Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:20 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,474
    02-05-2013, 12:20 PM Son mesaja git
  16. Dkny Fresh Blossom Juiced Bayan Parfüm

    Başlatan yazar ParfumForum, 02-05-2013 12:19 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,615
    02-05-2013, 12:19 PM Son mesaja git


Parfüm Markaları ve Yorumları ve fiyatları karşılaştırıp, kendinize veya sevdiklerinize en ucuz DKNY parfümleri online alışveriş'de bulun.